vrijdag 25 december 2015

17 december:Op bezoek bij de nieuwe kindjes van de school !WELKOM IN ONZE SCHOOL !

 Op woensdag 17 december brachten wij een bezoekje aan het klasje van de ex-vluchtelingenkinderen.Wij hadden aanvang schooljaar rond het thema "mijn vriendjes en ik " al heel wat speelgoed verzamelt voor de kinderen.
Waarvoor mijn oprechte dank aan alle Mickeys en hun ouders!
Onderweg zongen wij het liedje "vrolijk kerstfeest" en alle voorbijgangers genoten mee bij het zien van deze schattige kerstmannetjes en -vrouwtjes !

Aan de enthousiaste juf overhandigden wij een boek en een leuk gezelschapsspel ...klaar om snel nieuwe woordjes Nederlands te leren.


Ook de leraar islamitische godsdienst was aangenaam verrast door ons bezoek en vertelde in het arabisch wat wij kwamen doen.
Wij zongen en droegen onze nieuwjaarsbrief voor.Misschien verstonden ze het niet allemaal ,maar aan hun lachende gezichtjes kon je wel zien dat ze erg blij waren met ons bezoek en de cadeautjes...!
Zo konden ze al goed hun naam zeggen en dank u....en wij hebben ons ook voorgesteld!
Dankjewel juf en nieuwe kindjes .Blij jullie te leren kennen!                                                                                                         DE MICKEYS HETEN JULLIE WELKOM !